Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Teren intravilan de vanzare 5000 mp Snagov / Saftica, Ilfov
Snagov, Snagov

€180.000 + TVA
detalii pe scurt

Tip proprietate Teren Constructii

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 50 mp

Teren intravilan de vanzare 5000 mp Snagov / Saftica, Ilfov
Snagov, Snagov

€180.000 + TVA

EXECELENTA PRIN EXPERIENTA!





Iti doresti sa investesti intr-un teren cu o pozitie ideala si cu potential de dezvoltare? Avem o proprietate perfecta pentru tine! Iti prezentam un teren intravilan cu o suprafata de 5000 mp, situat in Snagov-Saftica, cu o deschidere la DN E60.



Proprietatea este intravilana si poate fi utilizata pentru o varietate de proiecte, cum ar fi construirea unei case de vacanta, a unei pensiuni sau a unui complex turistic. Terenul beneficiaza de o deschidere la DN E60, ceea ce iti va oferi o mare vizibilitate si accesibilitate pentru proiectul tau.



Locatia este una ideala, fiind situata intr-o zona linistita si cu multa verdeata, dar in acelasi timp, la o distanta scurta de centrul orasului Bucuresti si de Aeroportul International Henri Coanda.

Pret vanzare: 36 Euro/mp, Negociabil (se adauga TVA 19%).



Nu rata ocazia de a achizitiona acest teren cu o pozitie ideala si cu potential de dezvoltare intr-o zona linistita si bine pozitionata. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare!













Curent electric

Localizare

Top Estate Team

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress