Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare teren constructii 8600mp, Cristian, Cristian
Cristian, Cristian

€200.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Teren Constructii

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 50 mp

Vanzare teren constructii 8600mp, Cristian, Cristian
Cristian, Cristian

€200.000

Caracteristici: Teren extravilan de vanzare in judetul Sibiu localitatea Cristian cu o suprafata de 86000 mp cu o deschidere la drum de 22 m iar utilitatiile precum: curentul electric, gazul, apa si canalizarea la distanta de 10 m. Avantaje: Acest teren este pretabil ca si oportunitate de investitie dar si pentru case de locuit, zona este intr-o continua dezvoltare fiind cartier de case si vile. Beneficii: Aveti posibilitatea de a achizitiona un teren la sfert de pret comparativ cu cele din oras. Terenul se vinde la pretul de 200000 euro negociabil, respectiv 23 euro / mp.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21232

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Localizare

Pilat Eugen

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu